Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom najrôznejších mušlí, slimákov, cez langusty, garnáty, krevety a morské ráčiky až po sépie a ježovky. Prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných a morských rýb je určený domácim labužníkom, ale prekvapí aj ambicióznych profesionálov hotelovej kuchyne najvyššej kvality.
Vysoká úroveň odborného prístupu k publikácii je zaručená množstvom presných, názorných a detailných fotografií. Názorne objasňujú ako si s týmito delikatesami – všetkých druhov a spôsobov ich prípravy – poradiť v kuchyni i za stolom.
Beletria
Deti a mládež
Dom a hobby
Náučná a odborná
Cudzojazyčná
Životný štýl, zdravie, varenie a pečenie
Umenie a móda
Kalendáre a diáre
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.